FOIE GRAS EL GRECO

Vídeo promocional
OBJECTIU

Foie Gras El Greco és una empresa dedicada a la elaboració artesana del foie gras. La excel·lència del seu producte es basa en una estreta col·laboració de l’empresa amb Claude Marco, cuiner francès premiat amb una estrella Michelin, i a la dedicació d’un grup de professionals dirigits per Santi Grimau, director de l’emblemàtic restaurant sitgetà El Greco.

SOLUCIÓ

El vídeo plantejava la dificultat de treballar un concepte de marca, alhora que demanava una breu descripció de les qualitats del producte.
Per aquest motu, s’obta per una presentación en clau d’espot publicitari on veiem una sofisticada presentació del producte i reforcem la comunicación amb les característiques d’aquest foie gras (origen natural i elaboración artesana). La música es composa expressament pel vídeo tenint en compte el seu estil, propi de la cuina de gourmet.

RESULTAT

El vídeo, preparat per potenciar l’exportació en les seves diferents versions d’idioma (català, castellà i anglès), mostra el producte de manera atractiva i reforça el missatge que el client volia transmetre: sofisticació i excel·lència a la recerca del plaer pels sentits.