VÀNOVA

Videoclip
OBJECTIU

Vànova és un projecte musical popo-folk que ha editat amb Foehn Records un parell de treballs en els últims anys. El duet ens proposava realitzar per un dels seus singles, un clip tan personal com la història que recull la cançó.

SOLUCIÓ

“If we could read his mind” és un tema que fa referència a una història recollida en el llibre de Paul Auster (Vaig creure que el meu pare era Deu). Un universitari adolescent és capaç de llegir la ment de la gent. El que en molts casos seria un do, per ell es converteix en una maledicció ja que no consegueix superar les seves pors acostant-se als altres.
Per il·lustrar el contingut de la cançó, es busca una estética propera als crèdits de cinema dissenyats per Maurice Binder (famós pels seus treballs fets per la saga James Bond). En aquest clip, es recrea un joc de miralls que altera la realitat, a la vegada que busquem elements com máscares i objectes que ens acostin a la història.

RESULTAT

El videoclip fet captura l’argument i atmosfera fosca de la seva temàtica sense renunciar a l’espectador. Així és la manera com entenem que ha de ser un clip musical. Sempre que el grup segueixi un fil narratiu, ens encanta seguir-lo, encara que no sigui de manera literal.